Friday, May 17, 2013

Uus söögilaud


Kevad on täies hoos, kuigi peagi on juba suvi, ilmad on muutunud üha soojemaks ja meie veedame üha rohkem aega väljas.
Hakkasin siin ükspäev mõtlema, et tegelikult on Tossuke päris heal ajal sündinud, et oma esimesel suvel oli ta juba poole aastane (asjalik tegelane ju), nüüd sellel suvel saab poolteist ja no kihutab ringi nagu tuul ja energiat jagub terveks päevaks ja uskuge või mitte - ka ööks! See siis tähendab jätkuvalt, et Toss ei suuda ikka oma voodis tervet ööd veeta, kui siin mõtlema hakkan, siis selliseid öid vist on tema eluea jooksul olnud tal vast maksimaalselt viis kokku :) kus ta rahulikult kogu öö oma voodis magab ja siis hommikul mind hõikab.

Ei teagi, kas see on halb harjumus (mille autor olen mina muidugi, mina ja minu laiskus täpsemalt) või siis on tegu lähedusvajadusega, on ta ju meil sünnist saati soovinud olla väga lähedal meile (isegi üksi mängida ei viitsi ju :), sest tore on kui saab kellegagi koos mängida.

Tossu on hakanud pallid huvitama, pll.. tänebdab palli siis, a- täht on kuhugi ära kadunud lihtsalt, kuid küll ta varsti selle üles leiab.

Liisbethiga kakleb Romet jätkuvalt, ei teagi miks see on, kuid sakutada saab Liisbeth küll Tossult pidevalt ja hammustada püüab ta ka teda :(. Kahe energiapalli kokkusaamisel vist energiad põrkuvad, millest tulevad pahandused :). No igatahes loodan, et see on mööduv nähtus, sest ega kui Liisbeth kaugemale läheb, siis Toss läheb ikka otsima teda, sest no Liisbeth ju viitsib taga tegeleda, lollitada temaga, taga ajada jne... ja no lollused ju härra miniReilikule meeldivad - väga!
 
Suure poisi laud ja toolid
Tossuke on hakanud nõudma söömise ajal lusikat oma kätte ja ta sööb juba väga korralikult, et miskeid lollusi söögiga ei tee, ikka püüab panna hunniku putru korraga suhu, mille tulemusena pool sellest muidugi riietele läheb, kuid kuna teada oli, et see aeg tulemas on, siis olin ennast selleks ette valmistanud, et tuleb selle mökerdamisega lihtsalt ära harjuda ning küll ta sööma hakkab korralikult. Sellest tulenevalt tuli ükspäev nagu välk selgest taevast otsus Tossukese tite söögitool ära müüa ja härrale uus oma söögilauake ja toolid osta. Mõeldud tehtud, panin tooli foorumisse üles ja samal päeval oli juba huvilisi mitu ja kolme päeva pärast tuli inimene sellele juba järgi ja nii meil enam tite söögitooli polnudki. Nädalavahetusel siis läksime uut inventari ostma koos vanaema, Merka, Vahuri ja Tossukesega.
Valisime siis välja autode laua ja toolikesed, mis juba esimesest päevast alates aktiivses kasutuses on.
Tossuke küll toolile iseseisvalt veel peale ei saa, kuna ta on veel jupike meil, kuid küll ta kasvab, kuhu ta pääseb :). Hea ja õige otsus oli see igatahes, kuna ruumi on toas nüüd palju rohkem kui varem!
 
Meie suure pere kõige pisem, vennatütar Kendra

Küll siin on ikka hea lösutada!
 
Ükspäev käisid Raivo, Reelika ja Kendra meil külas ja siis otsustas Toss lisaks Kendra pidevale sõrmekesega surkamise huvile ka ta transpordivahendi ära proovida! Issand küll, ma pidin kreepsud saama, sellest pole ju NIIIIIII palju aega möödas, kui Toss ise oli samasuguses turvahällis, kuid nüüd ta enam sinna ära ei mahu, et siis uskumatu, aeg lippab hirmsa kiirusega. Aga Kendra otsustas chillida ja magas enamuse ajast, et siis on ikka inglike küll!


No comments:

Post a Comment