Sunday, May 12, 2013

Emadepäev

Sellel aastal oli emadepäev hoopis teistsugune, kuna Tossuke on juba väga asjalik ja nupukas ja oskab öelda emme :) (ja seda palju palju, vahel kohe nii palju, et kui seisan kõrval ja ta taas emme emme ütleb, siis tekib tahtmine ta silmaarstile viia, sest no kuidas sa ei näe, et ma su kõrval seisan ja ikka emme emme hõigud). Hääle tugevus on kindlasti minult päritud, kuna hõigata ja seletada oskab ta väga valjuhäälselt - ruupur noh!
Aga emadepäeval siis tegi Tossuke mulle kingituse ja põõnasime poole kümneni! Issi oli juba mõelnud, et oleme ilmselt öösel kodust ära hiilinud, kuna no Toss ju ikka nii kaua ei maga. Kui siis pool kümme ärkasime sammus issi magamistuppa söögiga :) ohh söök voodis, need ajad on küll kaugesse unustusse vajunud (algusaegadesse, kui issi köögis hommikuti süüa tegi ja minul magada laskis ja siis mind sööma kutsus või suisa söögi voodisse tõi - oi aegu väga häid ja ammuseid).
Aga see ime siis ootas mind taas emadepäeval, et issi võttis oma pojukese kaasa ja tõid mulle söögi voodisse koos värskete maasikatega, mille issi koos nartsissikoormaga turult juba hommikul vara toonud oli!
Romet valmistas koos Mummiga mulle ka ilusa emadepäevakaardi, et elaks see Mummi vaid
lähemal, siis oskaks ilmselt Toss juba joonistada, voolida, maalida, kleepida jne jne...


Imeline emadepäev, kus jõudsime käia Rannus Kalmeri emal ja isal külas ja õhtul jõudsime minu ema juurde ka veel, kuhu oli ka suurem seltskond kokku tulnud (enamik lapsi emmel).
Tossuke onu Kristjaniga, kes Londonist külla tuli ja meiega koos Rannus käis
 

Enksu koos pojukese ja Kalmeri vanematega

Selliseid päevi võiks aastas olla rohkem!

Lilled on ikka toredad! Kõige parem emme.

No comments:

Post a Comment