Wednesday, May 8, 2013

Siis kui kevadel saabus suvi ...


Teel olles läheb kõht ikka tühjaks
Issand kui heaks on ilm läinud, lihtsalt super! Teada on, et seda kaunist ilma pole kauaks, kuid seni kuni seda veel on tuleb seda nautida ja just seda meie armas Tossuke teebki! Tuppa saada on teda täiesti võimatu, ainult õues hulgubki. Paari päevaga on Tossukese näokene juba mõnusa pruuni jume saanud, seega on lootust, et ta on emmesse-ississe, kes mõlemad on tumedama tooniga ja tõmbavad päikest kenasti ligi.

Nii, kellele ma selle palli nüüd küll viskan!
Nädalavahetusel peale seda kui emme koolist tuli läksime Vahuri ja tädi Merca maale. Oi kui vahva oli Tossul seal ringi konnata. Ega last näegi kui ta õues on, tal on ju vaja uusi asju uudistada - ja uudishimu meie noormehel ikka jätkuvalt jagub - kuhjaga.
Paljud on juhtinud tähelepanu sellele, et Tossuke saab kõigest aru, kui temaga rääkida. Ma ei teagi kas see on siis nii imelik või, no igatahes täna käis meil Endriku ema külas, kes on Soomes lasteaiakasvataja, ja ka tema ütles, et Romet saab kõigest nii hästi aru, et tavaliselt nad nii pisikesena ei saa veel kõigest aru. No mina ka ei tea, kuna meie oleme sellega nii harjunud vist :).


Väikse sugulase, Marcosega
Aga maal meeldis Rometile hirmsasti, no kellele ei meeldiks eksole, päike paistab, grillimine täies hoos ja loomulikult kõik omad inimesed ümber, kellega koos on alati vahva.



Nii emme, aeg on jalgpalli mängida - ole valmis!

No comments:

Post a Comment