Saturday, October 6, 2012

Sügis


Kätte on jõudnud sügis oma paljude värvidega.
Kuna kevad ja suvi jäid emme jaoks kadunuks, kuna Tossuke ei osanud ju kuskil mujal kui kodus magada ja oli väga viril ning seetõttu veetsime suurema osa ajast toas, siis sügisel on juba asi palju parem :)
Tossuke teeb päeval kuskil kaks und. Ühe kohe hommikul poole kümne paiku, kuna jätkuvalt ärkab "maamees" kas pisut enne seitset või KOHE peale seitset (issi on oma äratuskella ära visanud, kuna pojuke on kella eest tal, sissemagamist kohe kindlasti siin majas ei toimu :)) ning teise une teeb päeva peale, olenevalt siis tal tujust või sellest kuidas päev kulgenud on. 30-ne minuti uned on jätkuvalt päevakorral, viimasel ajal pole ka unede pikendamine väga toiminud.
Ühesõnaga pojukese kasvades on muutunud päevad ka paremaks, et siis oleme liikuvamad ja jõuame päris palju ringi kolada.
Nädalavahetusel paistis päike ja kuna mine tea kuna seda ilmaimet veel näeb, siis otsustasime käia Elistvere loomaparigis. Tossuke on ju piisavalt suur, et loomi vahtida ja kuna tema uudishimu on piiritu, siis oli kahtlus, et talle seal täitsa meeldib.
Muidugi ei vedanud meie vaist meid alt, Tossuke lausa nautis loomade vaatamist. Suu oli iga looma juures pärani ja muudkui seletas oma keeles. Jätkuvalt olen arvamusel, et ta mõistab nii teiste tittede-, loomade- kui ka multikast lammas Timmy keelt (stiilis da daa daaaa).
Metssigade juures ei suutnud Toss oma imetlust varjata, muudkui vaatas ja vaatas kuidas pisikesed põrsad ringi käivad.







Lisaks käisime veel ükspäev puulehtedega tutvust tegemas. Issi oli siis meil palmi all ja meie otsustasime kodu lähedale jalutama minna, kuna emme avastas kooli sõites, et meie tänava vahtra lehed on äkitsi pea kõik alla langenud -                       S Ü G I S !




No comments:

Post a Comment