Saturday, October 13, 2012

Kiisu kiisu ...


Täna käisime siis vanavanemaid vaatamas, Kalevit, Lindat ja Enet ja Juhat. Juhuslikult oli vanaema Ene ka Valgas täna, seega topeltvõit !
Viimati käisime Valgas kaks kuud tagasi, siis oli Kalevi ja Linda juures paks kiisu, kel pojad kõhus. Seekord olid need pojukesed juba kahe kuused ja Romet sai nendega tutvust teha !
Niiiiiiii nunnud kiisud, emme võtaks need KOHE endale, kui nad jääksidki nii pisikeseks ! Pisikesed koerad on juba aretatud, palun aretage ka pisikesed kiisud :) 

                                           Pai kiisu, pai !

                                           Kohe tirin sind kõrvast !
                                           Ja saingi su kõrva kätte...
                                           Tule ma puudutan su nina kiisuke !
                                           Ai lipsasid käest ära.
                                           Siiski sain su nina ka ära puudutada :)


Vanaisa Kalevil on alati fotoaparaat käes, mis on iseenesest väga tore, sest pildid on kui profi tehtud alati. Kiisud aga meeldisid Tossule väga, isegi kiisude emme meeldis talle. Muudkui vaatas teda kui ta ringi kondas. Peale fotosessiooni väsisid kiisupojad aga ära ja läksid tuttu. Magavad teineteise kaisus - nii nunnud !

Oeh loodetavasti ei too keegi meile nüüd kassipoega, sest kahjuks tema jaoks meil ruumi pole. Kui keegi toob, siis peab arvestama ka sellega, et ta peab hakkama meil tasuta koristamas käima !!! Sest emme niigi lendab meil luuaga ülepäeviti ringi, kuigi ausalt öeldes peaks vist iga päev lendama, kuid kust see aeg võetakse ometi. Päevas on ilmselgelt liiga vähe tunde !

No comments:

Post a Comment