Saturday, October 13, 2012

Oktoober



Pea pool oktoobrist on läbi. Tossuke on juba kaheksa ja poole kuune ja IKKA veel ei käputa !
Arvan, et põhiliseks põhjuseks on see, et kuna põrandad pole nii soojad kui suvel ning püksid on alati jalas, siis on maru libe põrandal liigelda. Roomata on ju lust, muudkui libistad edasi, kuid kui põlved käputades muudkui taha lähevad ja kõht vastu maad vajub, siis on veidi raske käputades edasi liikuda. Lahendust ka hetkel pole, kuna pole veel leidnud käputamiseks mõeldud sukkpükse, millel on mummud ka põlvede kohal.
Küll aga on Tossust saanud meister turnija. Hommikune trenn on otse emme-issi voodis. Kus peatugi on kõrge ja härrale täpselt sobilik. Muudkui tirib ennast selle najale püsti ja hakkab aga radikat ja kardinaid näppima. Sedasi võib ta seal mässata vähemalt tunni !
Lisaks soovib Toss süles olles su seljataha ronida. Kui maas keegi istub, siis roomab ruttu lähemale ja hakkab ennast maasistuja najale üles tõmbama. Ükspäev leidsin Tossu vannitoast pesumasina klaasaknast sisse vaatamas, muudkui kõõlus seal - uskumatu. Järgmine päev jäi tal pesurest ette, millel täpselt sobilike vahedega pulgad ja tal uskumatult hea ennast üles tõmmata.
Ehk siis tegelane on väga aktiivne.
Võibolla just seetõttu on Toss hakanud ka öösiti rahutumalt magama, et unes elab päevategemisi läbi. Kahjuks on nüüd need ajad, kui ta peale kaheteistkümnest (hiljemalt poole ühest) söömist iga kahe tunni tagant üles ärkab. Väsitav on see sõna mis siinkohal MARU sobilik on !

Suhu on ilmunud nüüd ka kuues hammas, seega väike haipoiss on kodus olemas.
Sõrmed tuleb Tossu suust eemal hoida, sest hammustada talle meeldib ja nüüd on see ikka väga valus. Veel meeldib laua alla roomata ja teiste jalgu hammustada :)
Tossuke on jätkuvalt üsna kesine sööja. Ehk ta polekski nii kesine, kui võiks emme-issi sööke süüa, kuid veidi vara veel selle jaoks.




Valmistume vaikselt ka talveks. Mummi (issi emme) tõi juba siis Tossule kombeka, kui Toss veel emme kõhus peidus oli. Nüüd on see meile ka paras ja nagu ikka on tegemist väikse nunnukesega :)  Äitäh Mummi !!!






No comments:

Post a Comment