Tuesday, October 16, 2012

Seitsmes on kohal - jepiii


Aeg muudkui lippab ja lippab ja poja muudkui kasvab.
Täna siis hoidis emme koolisoleku ajal Tossukest vanaema. Loomulikult on jätkuvalt nendevaheline läbisaamine suurepärane, seda vist ei muuda miski. Ilmselt kolib Romet varsti vanaema juurde ära ja emmel-issil tulevad lõpuks ööd täis UND, UND ja veelkord UND !
Hetkel siis on nii, et Tossuke on hakanud öö jooksul rohkem ärkama ja ikka kebib põhimõtteliselt kella viiest-kuuest emme kaissu, kus siis edasi sipeldakse-magatakse-jorratakse.

Tossuke on nüüd lambispets. Issi õpetas selgeks lambi asukoha ja nii kui küsida, kus on lamp näitab tüüp sõrmega lambi peale ja mõmiseb midagi oma keeles, ilmselt siis lampi :)

Toss on selgeks saanud igast asendist istuma minemise, et siis see käib nüüd nii kähku ja isegi une pealt ! Ikka on nii, et kui Tossuke peale ööunne jäämist ärkab poole öö pealt, siis emme on leidnud ta istumas oma voodis ja silmi hõõrumas. Njah nummi eksole, a aind seni kuni ta voodis püsti ei seisa ;)


Nüüd täna siis avastas emme, et ohh issand, Tossul on jälle uus hammas. Ehk siis selle nahka on ka need rahulikumad ööd läinud.

Pean siin kurja plaani, et lähimal ajal tuleb ette võtta ka öiste söömiste lõpetamine, et EHK siis saabuvad ka rahulikumad ööd ja loodetavasti hakkab Tossuke siis ka päeval paremini sööma. Hetkel käib söömine ikka Lote või lammas Timmy saatel või heal juhul reklaamide saatel. Siis on suu Tossul kenasti kohe pärani, kui lusikas suuni jõuab.
Muidugi sööb Tossuke hea meelega tavatoitu, kuid selleks on paraku veel liiga vara.

No comments:

Post a Comment