Sunday, August 26, 2012

Tädi sünnipäev Pärnus


Nii nüüd on siis käidud.
Kuidas siis läks mõtlete eks :)
Sõit Pärnusse kulges kenasti. Kui kohale jõudsime pidid emme-issi jahiga sõitma minema külalistega. Kuna aga issi küsis Kristinalt, mis riietuses peab laekuma ja selge sõnaga öeldi, casual, siis muidugi oli meie pere esindatud teksad-dressid stiilis. Kõik teised AGA olid ennast nii üles löönud, et emme otsustas, et jahiga sõitma küll ei lähe vaid tarvis on hoopis kleiti otsima minna :).

Igatahes kutsusin vanaema ja Tossukese, kes juba jalutamas olid, tagasi ja kimasime kolmekesi poodi, kleidi järgi.


Õhtul istusime koos Tossukesega pisut ka sünnipäevalauas ja siis seitsme ajal läksin andsin Tossukesele süüa ja sealt maalt hakkas vanaema etteaste :).
Igatahes telefoni võtsin kaasa, et juhul kui on kriis majas, siis kiman ruttu oma pojukese juurde. Mida aga ei tulnud oli telefonikõne. Nimelt said Tossuke ja vanaema nagu ikka superhästi läbi ja vanaema pani Tossukese ilma nututa tuttu. Oli teine küll kiiganud ringi ja emmet-issit otsinud ning isegi hetkeks pisikese kurva ohke/nuukse teinud, kuid ikkagi ilma nututa tuttu jäänud.

Seega palkaks kohe vanaema Helle lapsehoidjaks. Tossuke ei nutnud mitte grammigi, seda siis sellel ajal muidugi kui aeg oli vanaemaga olla, ehk siis ööunne jäämise aeg. Hoolimata sellest, et akna all oli sünnipäevaliste seltskonnast enamik mehi, kes siis seal valjuhäälselt seletasid. Hoolimata rakettidest magas Tossuke ikka väga hästi. Ja isegi hoolimata sellest, et issi kell 5.08 hommikul pauguga tuppa laekus magas Tossuke ikka edasi.
Seda muidugi seni, kuni Tossuke pisut peale kuut süüa tahtis ja kuna toas polnud pime (kardinad on ainult moe pärast seal, kuna pimedaks nad tuba küll ei teinud), otsustas Toss, et hmm aeg on järelikult ärgata, kuna õues on ju nii valge :). Eks sellel üleval olemisel oli ka veel üks põhjus, nimelt oli issi sisse karu pugenud kes siis nii kõvasti seal norskas, et Tossuke kohe kuidagi magama jääda ei julgenud :). Muudkui torkis issit oma sõrmekesega, kuid no mida teeb hiir karule eksole, karu isegi ei tundnud seda. Kui siis Toss peale seitset luugi kinni pani, siis tegi ta ka oma traditsioonilise kolmkümmend minutit ja jälle oli tarvis "omi asju" ajama hakata tal.

Siis käisime veel Stefanis söömas ja saime ka issi õdede-vendadega kokku ning kimasimegi tagasi Tartu poole. Siin tegi muidugi Tossuke taas uue rekordi. Kogu tee jooksul magas Tossuke lausa 15 minutit. Rekord missugune.


Seega kokkuvõttes saab öelda, et läks ikka superhästi ja et vanaema Hellel on töökoht olemas (seda muidugi juhul, kui ta Maksi köögist loobub).




No comments:

Post a Comment