Thursday, August 16, 2012

Trenn!

Nii nüüd on siis kätte jõudnud see aeg, mil otsustasin, et Tossuke on piisavalt tore poiss juba ja peaks trenni minema. (Def. tore poiss - ei kisa enam nii nagu ta seda pisikesena tegi).
Sättisime siis sammud babysporti, eesmärk Romet roomama ja käputama õpetada.
Nagu selgus on Rometil ikka üks jalg veidi pinges ja samuti ka üks käsi, vasak jalg ja parem käsi, see siis pisut hoiab teda tagasi õigeid liigutusi tegemast. Jalgu hoiab Tossuke nimelt nii, nagu tegu oleks puujalgadega poisiga ! Konkreetselt jalad on nii sirged ja tugevad, et tükk tegu on neid paindesse saada, aga no küll ta alla annab - loodame :).
Esimest korda käisime Iti juures, kes tegi meiega kenasti trenni, kuid samas kes Tossukest üldse ei piinanud :). Täna siis käisime Eve juures, kes on aga hoopis teisest puust. Ei lugenud see, et Tossuke kriiskas üle saali mis kole, muudkui tegi neid harjutusi Tossuga ja Toss muudkui kisas ja kisas. Ei pidanud 30´nd minutitki vastu :) kuskil kahekümnendal minutil otsustas Toss kõik mängu panna ja tõelise hädakisa lahti lasta. Nii siis kauples ta ennast emme sülle, kus oh ÜLLATUST ÜLLATUST kisa koheselt ei raugenudki. Ju siis kurtis oma muret ka mulle, ning pahandas ka minuga, et miks ometi ma teda sinna tassin. No tema õnnetuseks olen ma ka sama kange kui tema, ning tassin teda sinna seni kuni ta roomama on õppinud. Eesmärk siis hetkel kaks korda nädalas käia.
Eve ütles ka, et Romet näeb täitsa suure poisi moodi välja, et tundub vanem kui pea seitse kuud :) ja selga pidi ka Tossuke ikka väga hästi hoidma. Üldiselt ei arvanud ta, et väike lihaspinge midagi hullu on, pidi väikse trenni vaev olema, igatahes jah sain paar harjutust, mida koos kodus nüüd teha, et aga Tossuke kiiresti kiiresti omal jõul liikuma hakkaks. Olgu öeldud, et tagurpidi oskab ta seda ideaalselt teha. Ikka on nii, et ta on suutnud ennast voodi alla või tooli alla ära nihverdada, ning siis on hädakisa taevani, et miks teda nüüd sealt välja ei aidata. Seega on eesmärk liikuma hakata edaspidi :)

No comments:

Post a Comment