Friday, August 17, 2012

juhuuu ta roomab!

Nii kätte on jôudnud see aeg mida olen pikisilmi oodanud, millest olen unistanud ja milleni jôudis Tossuke KAHE trenniga - nimelt Tossuke roomab :).
Hommikul asjatasime vannitoas ja Tossuke nagu ikka ajas seal oma rida mähkimislaua jalgadega ja emme kreemitopsidega. Mina lugesin pôrandal istudes ajalehte. Läksin pesu kuivama panema ja panin ajalehe kaugele eemale ära, et hunt seda kätte ei saaks (ikkagi värske ekspress, mis issil veel lugemata). No ja järgmine hetk kuulsin kuidas Toss juba ajalehte "loeb". Kimasin ruttu vannituppa ja rabasin lehe ära. Ei osanud kahtlustadagi mis meetodiga ta leheni jôudis. Panin siis pesu kuivama ja Tossu sinnasamma lähedale maha, ning siis näen kuidas Toss pesuresti jahtima asus :). Ikka ving ving ja kätega väike tômme edasi, ving ving ja jälle tômme ja käes see rest oligi :).
Tulid siis onu Raivo ja onu Marek külla ja tahtsin kohe, et Toss demonstreeriks mida ôppis, kuid ei miskit. Mône aja pärast panin "peibutiseks" oma kuldketi pesuresti külge - toimis hästi, hunt asus jahtima :). Issi vaatas seda läbi skype pealt ja ainsad sônad olid, nüüd on see siis käes :).
Mina aga olen oma pojukese üle väga uhke, kuna kaks trenni ja oskus omandatud! Järgmine eesmärk - käputamine! :)
Nüüd siis peaks olema lôpp sellel, et härra voodialuseid "pühib" ja loodetavasti on lôpp ka kisal, mis siis tekib kui mänguasjad kôik enda ümber laiali loobitud on.
Seega roomama hakkasime me 6 k 3 nädalaselt, onu Mareki sünnipäeval, 17. augustil. Nii et Pekikäsi, nagu onu Marek Tossukest kutsub, tegi ilusa sünnipäevakingi onule.
A jäi lisamata, et onu Raivo sai ka ikka täis oksendatud :) tuleb ikka tihemini külas käia, siis ei pea Tossuke nii rängalt "kätte maksma".

No comments:

Post a Comment