Thursday, August 16, 2012

Ööd

Oehh mõtlesin, et jäädvustan ka mõned ööd, et siis oleks mida meenutada ;)
Ehk siis tavapäraselt läheb Romet magama kella 19 ajal, no vahel ka hiljem, kuid isegi kui ta läheb kell 22 magama, ärkab ikka vara :) maamees mis maames. Paras paar oma vanaemaga, kes enne kuke kiremist üles ärkab.
Igatahes magama jäämine võtab muidugi aega, ikka veel ei oska Toss endal krookse kiiresti välja krooksuda, seega olenevalt õhtust võtab see ikka veel pool tundi kuni tund-poolteist.
Nii ööd on siis nüüd sellised, et esimest korda sööb Toss 00 ja 02 vahel, ning sealt edasi kuskil pool kuus. Peale seda on uni juba nii rahutu, et tuleb mitmeid kordi teda voodist üles võtta, kuna otsustab nutma hakata. Jube raske on tõusta vastu hommikut. No ja kui on parem päev, siis laseb ennast voodisse tagasi panna ja magab kuskil seitsmeni, kui aga halvem, siis jääb emme kõhule magama.
Seitsmest siis jääb kuskil tunniks üles ja siis teeb ühe iluune veel (30 min). On ka päevi kus ta seda ei tee, ning siis jääb esimesse iluunee alles kuskil 9.

Ühesõnaga Toss tangib öösel kaks korda, mis oleks iseenesest ok, kui temaga ei peaks mööda tuba siis ringi tatsama ja krookse ootama. Ning kui ta iga krooksupoisi peale kohe voodis kisama ei pistaks, mille peale peab emme kohe kimama ja oma pojukese päästma, sest no krooksupoisid tahavad ju välja saada !!!

No comments:

Post a Comment