Saturday, June 15, 2013

Kratid suvilas!

 
Aeg aina möödub ja meil on justkui suvi juba, kuna päevast päeva paistab väljas vaid päike ja sooja on 25 + kraadi! Vot see on see, mis meile meeldib!
Tavaline: Romet jonnib, Marcos nosib!
 
Kuna aga toas olla ei taha me enam kuidagi, siis tuleb leida kohti kus saaks väljas mõnusasti aega veeta, ilma, et peaks pidevalt muretsema, et Toss võõraid autosid käega patsutama läheb või sõiduteele jookseb. Igatahes otsustasime Kätuga, et lähme ihastesse Kängu suvilasse - mõeldud tehtud!

Selleks, et veeta päev võõras kohas väljas tuleb kaasa pakkida hunnik asju alates mähkmetest lõpetades vankritega! Oleks vaja suuremat autot või suisa bussi, eriti kui tahaks kuhugi kauemaks jääda kui vaid viis-kuus tundi!
Ka nii saab edasi liikuda!
Igatahes kuna Marcos veel ei kõnni, siis suutis ta välja mõelda viisi, kuidas liikuda punktist A punkti B, nimelt ajas oma tagumikku kõrgele üles ja siis poolkäpuli (põlvi ta maha ei tahtnud panna, kuna muru talle ei meeldinud) ta siis liikuski. Seda saime ikka kõvasti Kätsiga naerda :).
Siiski on noormehed igati asjalikuks muutunud ja suudavad omavahel hästi läbi saada (kui jätta kõrvale asjaolu, et Romet tahab Marcost puutuda, surgates oma sõrme talle nt silma ja Marcos on võimeline Tossu sõrme otsast hammustama, kui vaid Toss piisavalt kiire pole või kui kumbagi meist Kätsiga juures pole). Njah selline kooslus sobib meile, kuna igav ei hakka ja ega me ju tegelikult igavat elu tahagi!
Kuidas Marcos hambaga järgi katsus, kas Romet ikka on piisavalt rammus maitsva supi jaoks !


 
 
 
 
Kuna ilm oli tohutult palav, siis otsustasime lubada lastel ka veemänge mängida, ning panime ämbri veega keset muru. Kaasa sai võetud ka pisikesed kastekannud, millega on hea lilli kasta lastel,


Meelistegevus (kohe peale koristamist)
Nagu Tossule kombeks on saanud, tuleb kõik oma hambaga üle
maitsta, et veenduda kauba sobivuses!
ning seda nautis Romet väga (Marcos ei oska veel päris iseseisvalt kõndida, ning seetõttu on tal raske liikuda vett täis kastekannuga lilledeni, et neid kasta). Muidugi olid pärast Tossul varbad jääkülmad, sest suur osa vett jõudis nimelt varvasteni (loodetavasti ei pane see varbaid kasvama, sest Tossul on emme varbad, mis on justkui herned rivis, suurimast pisemani).
Marcos emmega + Tossuke pealtvaatajana. NB! juhin tähelepanu
 Tosskese kõhule, mis on täiesti punnis, samas härrake kaalus juurde
ei ole juba mitu kuud võtnud !
 
 
 
PILDID SÕPRADEST: Romet & Marcos








No comments:

Post a Comment