Saturday, March 2, 2013

Laupäev õues



Sõpradega kelgutamas
Eelmisel nädalavahetusel otsustas issi, et nii nüüd lähme Taevaskotta jalutama. Sinna sõitma asudes kutsusime kaasa ka teepeal elava vennapere, seega lisandus Tossukesele kaks sõpra, kellega talle aina rohkem aega veeta meeldib. Alustasime oma matka väga entusiastlikult, tee viis ju mäest alla kohe.



"Kamp"
Lapsed olid kelkudel, seega neile selline kihutamine meeldis, ilm oli imeline (-8 kraadi, helesinine taevas ja päike soojendamas meid). Siis oli meie ees kõrge trepp. Chrislin hakkas kohe sealt üles kõmpsima, seega järgnesime talle. Ja siis viis tee meid metsade vahele, kust ikka väga pikk matk alles algas :). Hea oli, et ma olin taskud kamapalle täis laadinud, sain oma kolme "linnukest" toita veidi. Romet oli vaid hommikuse kella kaheksase söögiga, Rika ja Chrislini hommik algas kell kümme, seega nende seis oli veidi parem :). Siiski, kuna Chrislin haakis Rometi kelgu enda taha ja tegi siis talle nalja ja nägusid, siis oli naeru kõigi suud täis.

Küll on tore kelgutada!
Vedurijuht Chrislin :)




Pool teed veel ees!










Lumeingel!
Poole tee peal tundus tegelikult, et issand kas on mõistlik tagasi minna (kus ootamas oli hunnik mägesid) või lähme siiski edasi veel. Ees ootas veel hunnik mägesid, Suur Taevaskoda, veel hunnik mägesid ja jäised trepid :).



















Lõpuks jõudsime ikkagi edukalt roosade põskedega, kuid naerusuisena autodeni. Kokkuvõttes matkasime pea poolteist tundi. Teekonna lõpus oli minu tagumik küll jääs, samuti ka Tossukese käed. Kuid õnneks haigeks ei jäänud meist keegi :). Lapsed otsustasid veel mängida veidi lumega autode juures, kiiret polnud ju kellelgi, seega nautigem Eestimaa kaunist talve.



Läksime hoopis Rauno ja Kristiina juurde teed jooma ja Kristiina maitsvat pilaffi sööma. Seega oli nädalavahetus üsna sportlik :). Päris pikalt istus Tossuke mul süles ka, seega superhea trenn.

Nii, et laupäev pere seltsis oli igati tore ja väga vahva, et issi meid Taevaskotta tiris :).


No comments:

Post a Comment