Wednesday, September 12, 2012

September






Lisaks rumaluste õppimisele tuli ka söömisega tegeleda ja ka siin on issi olnud jube osav - veenduge ise.

Mõtlesin, et kirjutan vahepalaks väikse jutu :)
Mina siis liitusin ülikooliga, ning issil juhtus just esimesel nädalal puhkus olema ja nii sai tema rahulikult Tossukesega aega veeta.
Magama jäi Tossuke kenasti, kui aga emme silmapiiril pole. Samuti on nad issiga suured semud nüüd, oma naljad ja oma rumalused (näiteks õpetas issi poja keelest kinni haarama, kui keegi juhtub keelt näitama. Ja kui keel suhu tagasi läheb, siis nüüd Tossuke hakkab oma sõrmekestega suud lahti kangutama :)). Lisaks muidugi igasugused pojaga "võimlemised". Njah rumaluste peale on jätkuvalt mõlemad Reilikud mul meistrid !

Söögiks on siis kartuli-porgandi-ploomipüree :)

                                           Hmm huvitav mis see issi minuga küll teinud on,
                                            kas ta tõesti ei tea, et söök peab ka suhu jõudma !
                                          On jõutud magustoiduni - ploomipüreeni :)


Iseenesest oleme aga leidnud ka Tossukesele lapsehoidja - Triin´u, kes on väga tore ja kellega Romet juba sõbraks on saanud. Triin on Tossukest korduvalt juba ka magama saanud kussutada, njah jätkuvalt käib see kussutamisega ning jätkuvalt teeb Tossuke vaid 30-ne minuti unesid (juhul kui neid just pikendada ei saa, mis tuleb emmel vist kõige paremini välja). Emme muidugi läheb lihtsama vastupanu teed, ehk laseb Tossul 30 minutit süles või kõhu peal ära magada ja siis alles libistab Tossukese voodisse a kui ei raatsi, siis laseb pojukesel enda kõhul või kaisus edasi magada. Kaua ta ikka seda teha tahab eksole ;).

Aa ja lisaks, peale seda kõrget palavikku pole hammastest ikka mingit märku :) seega, ilmselt oli see lihtsalt miski titehaigus.

No comments:

Post a Comment