Sunday, June 24, 2012

Nämm nämm...

Nüüd oleme proovinud peale kartuli ka porgandit. Kartul õnneks kõhtu kinni ei pannud, kuid kuna tossuke sai juba esimesel korral ploomipüree maitse suhu, siis sealt edasi on kulgenud meie teekond nii, et kõiki sööke tuleb veidi "tuunida" ehk siis ploomipüreega segamini anda :) Ei teagi kas see on hea või halb, mõned targad ütlevad, et küll kasvab välja sellest, kunagi ikka eksole !
Igatahes porgandi peale tegi Romet ka nägusid, kolm lusikatäit laseb suhu ära panna ja siis teeb suu nii kriipsuks, et tuleb taas ploomipüreega meelitama hakata. Kui juba porgand ploomipüreega segatud, siis sünnib süüa küll :) anna vaid ette piisavalt kiiresti. Jätkuvalt on nii, et ploomipüree on lemmik. Veel pole julgenud anda teisi magusaid püreesid, ilmselt neid ta sööma jääkski :)
Nii uskumatu kui see ka pole ei pannud minu meelest ka porgand kõhtu kinni, igatahes puuksutamist ja kakamist on ikka igapäevaselt. Lisatoitu saama hakates on muutunud kakamine õnneks harvemaks, kuid samas nagu issi ütleb, et see asi haiseb :)

No comments:

Post a Comment