Saturday, June 23, 2012

Romet 5 kuud

Tossuke on saanud nüüdseks viie kuuseks.

Täna on jaanipäev ja nagu ikka jaanile kohaselt sajab kõvasti vihma. Küll aga lubasime minna Raunode juurde, et ikka pisike grill teha ja jaani nautida.
Romet sai täna esimest korda porgandipüreed. No mis püree ta ikka oli, kahvliga litsusin pudruks, kuid ega porgand päris püreeks lähegi kahvliga, tehke proovi kui ei usu :) igatahes kuna tegemist oli värskete porganditega, ning ilmselt ka hea sordiga, siis oli porgand maru magus ja Romet ei kirtsutanudki eriti nina, kui siis õige pisut ;) Igatahes loomulikult maitses peale porgandit ploomipüree, mida Romet kohe kõvahäälselt nõudis ja sirutas oma armsa "pekikäe" lusika järgi, et see kiirelt suhu panna.
Enne Raunode juurde minekut tegi Romet ka ühe uinaku, tunnikese magas voodi peal ja tunnikese emme süles :) igatahes uinakust ärgates avastasin Rometil suus tema ESIMESE HAMBA :) allreas see väike terav hambake nüüd ongi, kuigi hetkel veel paistab vaid üks serv. Igatahes igemed väga paistes pole, et sellised on nad olnud juba õige mitu aega.
Oi seda rõõmu, sest nüüd on veidikenegi selge, millest need öised trallitamised.
Öösiti kõik valud võimenduvad, ning seda öist tembutamist ikka oli. Nimelt mitmeid öid arvas Romet heaks kella kahest neljani jaurata, ning kuna kõht tal kohutavalt trallis, siis arvasime Enksuga, et asi on taas gaasides. Mõtlesin enda söögid üle, kuid midagi kahtlast söönud polnud, seega oletasin, et ju siis jälle miskist x asjast gaasid tagasi. Aga no nagu näha eksisime, kuigi eks neid krookse kätte saada on ikka jube raske. Ilmselt pole see hambatrall veel läbi, sest kõrvalt alt kumab ka teine hammas, kuid lõikunud see veel pole.


Oma viienda kuu sünnipäeval käis tossuke emme ja onu Marekiga Kairiti lõpetamisel. Seal oli palju ilusaid inimesi ja kogu see lõpetamise värk ajas emmel taas isu peale kooli minna :) a eks näis mis sellest saab.


No comments:

Post a Comment