Tuesday, June 12, 2012

4,5 kuud

Romet on saanud 4,5 kuuseks ja taas tuli külastada arsti, et mõõta/kaaluda ja kahjuks ka saada süsti.
Igatahes kaalunumbrid näitasid 7170g, pikkust oli 65,5cm, pea üm 44,5cm. Romet sai ka süsti, mille peale hetkeks ehmatas ja hetkeks tegi ka nutmise häält, kuid kohe rahunes maha. Jätkuvalt on õnneks nii, et ta ei keera ära nende süstimiste peale.

Eelmisel korral saatis Dr. Karelson meid füsioterapeudi juurde (kuna Romet kippus ühele küljele kõhuli olles vajuma) ning samuti ka pediaatri juurde, kes teeb selgeks kas Romet vajab lisauuringuid oma refluksi tõttu.
Füsioterapeudilt saime sellise kirjelduse: Romet on särasilmne poiss, kes vastab jutule suure naeratusega. Igatahes vaatas arst Rometi üle ja ütles, et kõik on tema eale vastav, seega muretsemiseks pole mingit põhjust, kuid kutsus meid siiski kuu pärast tagasi, sest siis peaks Romet juba kõhuli keerata oskama, seda ta veel teha ei viitsi :)

Pediaater ütles aga, et oksendamine on täiesti OK, ning kuna Romet saab vaid rinnapiima, ning on iga kuu kenasti kaalus juurde võtnud, siis muretsemiseks ja lisauuringuteks vajadust pole. A arst istus oma laua taga ja siis palus, et räägiksin Rometi seisundist. Korralik "läbivaatus" hõlmas seda, et Romet oli hetkeks kõhuli :) päris naljakas kui mõelda, aga mida seal lastehaiglas ikka need arstid rohkem teha viitsivad, kõik on nii räämas seal, et ei imesta üldse, et neil isu tõhusamalt tööd teha pole.

No comments:

Post a Comment