Wednesday, January 27, 2016

Romet "4"

Ooo boooše moi, aasta on jooksnud mööda nii kiiresti, et pole arugi saanud.
Ainus millest on märgata, et laps on kasvanud suuremaks on see, et kõik riided on väikseks jäänud ja Toss on muutunud VÄGA VÄGA isepäiseks ja ehedaks väikeseks füüreriks.

Neljane härra
Ikka veel oskab Toss jonnida ja seda palju, oskab olla supernunnu ja superasjalik. Sõnavara on pojal suurepärane ja enam pole küll ühtegi sõna vist mida ta ei oska järgi öelda ja tunnet mida ta ei oska väljendada, kuigi tegelikult oma ülevoolavate tunnetega on ta vahel jännis küll ja on hetki, kus ta ei suuda seletada ära mida mõtleb ja siis lihtsalt hakkab nutma. Kallistus aitab alati sellisel juhul.

Sellel aastal valis Toss oma sünnipäeva paiga ise ja uskumatu kuid tõsi, ka inimesi keda ta sünnipäevale kutsuda tahtis valis ta ise.
Esimese hooga võis tulla ainult Vahur, kuid mida päevi edasi seda rohkem sõpru võis tulla sünnipäevale.
Ka üles tõsteti tooliga pojat lasteaias

Sünnipäeva koha valis samuti Toss ise endale, see aasta toimus siis pidu taas batuudikeskuses, teist ja viimast korda siis. Põhjus ülilihtne, kogu see rahvamass kes seal oli (lisaks Rometile oli seal veel üks laps sünnipäeva pidamas) oli nii jubedalt väsitav, et mingit mõnu sellisest sünnipäevast ei suutnud mina küll tunda, lapsed muidugi on hoopis erineval arvamusel. 


Ka lasteaeda viis Romet sünnipäeva puhul koogi, kus seda oma lasteaia sõpradega maiustas.
 
Lasteaias sõpradega


Sünnipäevakingituste osas olime seekord pojaga samal arvamusel, batuut on vägagi vajalik vidin suveks, kus lastel on koos väga vahva aega veeta, seega  palusime võimalusel Rometile raha sünnipäevaks kinkida. 






 




No comments:

Post a Comment