Friday, August 1, 2014

Lottemaa


Miskipärast ei taha koeratüdruk Lotte pojal üldse ununeda. Lotte, kes tuli Tossu ellu umbes ta kuuendal elukuul on siiani tema suur suur lemmik.
Kuna sellel aastal avati ka Lottemaa Pärnu lähedal, siis issi otsustas, et ta viib oma pere Pärnusse ja siis lähme vaatame selle Lottemaa ka üle. 
Pärnu oli ikka paradiis, sooja oli 30 kraadi, merevesi oli 25 kraadi ehk täielik supp!
Täiesti imeline koht, kus lastega aega veeta. Kuna aga operatsioonist oli möödas vaid alla kahe nädala, siis otsustasime, et pojat ikka päris keskpäevase päikese kätte ei vii (oht verejooksudeks).
Siiski oli rannas super olla ja puhkus imeline.
Laupäeval läksime siis Lottemaale, mille ava
onu Klaus
mine oli samal päeval. Meie üllatuseks polnudki rahvas järjekorras ja parkla oli põhimõtteliselt tühi. 
Selleks, et Lottega kohtuda tuli kas kõndida või sõita rongiga. Kuna Romet
i jaoks oli see esimene rongisõit, siis nautis ta seda täiel rinnal. 
Rongisõit viis läbi metsa, kuni jõudis "raudteejaamani" kus meid tervitas kärbes Jaak. Kuna Romet on üsna arglik võõraste juures, siis ta muidugi ei julgenud midagi öelda talle. 
Lottemaale on hästi palju armsaid ehitisi ehitatud, kuid enamik neist olid tühjad. Samas oli etendus Lottemaal väga väga vahva ja ka onu Klausi jutuvestmine oli väga super. Mati tegi staadionil kõvasti sporti ja kutsus ka lapsi endaga liituma. Ehk on Romet pisut liiga pisike veel sellise vahva koha jaoks, kuid üldiselt tundus ka mulle, et veidikene igav oli seal, kuna nt Lottet ja Brunot oli vaid üks, samas kui see ala on tohutult suur ja lai, et vähemalt suvekuudel võiks olla põhitegelasi mitu kohal, sest just neile tulevad ju kõik pisikesed külla!
Puhkus aga oli imeline ja ka poja jaoks oli see väga vahva üritus ja kuna kohe kohe on lasteaeda minek, siis on mida meenutada.

No comments:

Post a Comment