Wednesday, January 23, 2013

Romet "1"






Ja aastaring ongi täis saanud! Ei oskagi seisukohta võtta, kas see aasta on möödunud kiirelt või mitte. Kuna igasuguseid hädasid on ka olnud, siis on tegelikult see aasta möödunud just paraja kiirusega.
Täielik lemmik- onu Marek või nagu issi ütleb, Rometi varuissi!
Sünnipäeva otsustasime pidada siis Kessu mängumaal. Väga tore koht, ruumi on seal hulganisti ja erinevaid atraktsioone samuti.
Hommikul kinkisime Tossukesele raamatu (kus erinevad loomad häält teevad), seda oli tal potil istudes jube hea lugeda :). Mina kimasin kella kümneks kooli, kus mul oli seminar ja siis veel üks eksam ka, seega jube kiire päev oli see Tossukese esimene sünnipäev.
Koju jõudes kokkasin veel veidi empsiga samal ajal kui issi oma pojukesega magas. Hoolimata sellest, et Tossuke magas kenasti ei olnud ta siiski peopaigas kõigi külalistega väga sõbralik :). Igaühele ikka ei naerata ja sülle ei roni ammugi, poiss teeb juba omi valikuid. Sõprade Niklase ja Lukase sülle ronib koheselt. Samuti on Liisbeth talle väga meeldima hakanud, küllap seetõttu, et Liisbeth temaga alati mürgeldab. Ja muidugi on jätkuvateks lemmikuteks onu Marek, vanaema ja tegelikult ka tädi Merily.
Alati täpsed: Katre, Marko ja Sebastian (Marko on peidus)
Vanaema oli esimeste seas, kuna tema aitas emmel sööke lauale panna.


Seejärel saabusid Kiu, Chrislin ja Rika. Rauno peesitas sellel ajal päikese all.

Peale neid tulid issi vend Kristjan ja tema naine Leini


Seejärel saabusid tädi Kätu, Mart ja Marcos
Siis Kristo ja Annabel, kes on meie Põrgupõhja (suvekodu) sõbrad.


Siis tulid Urban, Kadri ja Sonja.


Neile järgnesid Tossukese lemmikud Niklas, Lukas ja Efka


Siis jõudsid Remy ja Birka (Birten oli haige ja issi ja õega kodus)
 
Neile järgnesid "igavesed hilinejad" Merka, Liisbeth ja Vahur


Pisut hiljem jõudsid ka Heddy ja Siisi (meespere oli samal ajal trennis)
 
 
 
Seega külalisi oli omajagu, ning tegelikult oli pidu väga vahva, et oleks tahtnud muidugi, et Romet oleks iseseisvalt rohkem mänginud, kuid kuna rahvast oli palju ja koht oli uus, siis ta seda ei teinud :). Otsustasime, et peame sinna niisama ka mängima minema, sest seal on tõesti tegevust tittedele kuhjaga.
 
Aeg läks peol maru kiiresti ja koogisöömine jõudis hästi ruttu kätte. Koogi nagu ka enamik sööke tegime ise. Koogimeistriteks olid siis peale minu ka issi ja onu Marek. Ilmselgelt onu Marek nautis koogi "tuunimist" (kuju andmist ja järgmisel päeval ka kaunistamist) ja võin ilmselt kõigi eest rääkida, kuid olime saavutatu üle väga uhked. Ehk siis meisterdasime Rometile uhke auto koogi, mis kõigi üllatuseks oli ka väga maitsev. Keegi muidugi ei tahtnud alguses uskuda, et tegime koogi ise, muudkui küsitleti, et kuidas tegite ja mis sisse panite jne... kuid läbisime need testid sajaprotsendiliselt :).


 
Seega oli pidu tegelikult ülimalt vahva, et siis ka issi ütles, et oli väga tore pidu, sai sõpradega koos olla ja niisama jutustaja ja sinna vahele ka maitsvaid sööke süüa.
 
Koju jõudes saime aimu, et ilmselt läheb meil veel kitsamaks elamises, kuna kingituste kuhi oli üüratu. Perekond Krullid (ilmselt Efka idee) tulid väga lahedale mõttele ja kinkisid emmele ja issile hotelliveebi voucheri, sest õnnelikud vanemad pidid oma lapsele kõige paremad olema :).

Seega saame varsti minna koos Krullidega spaasse taas.
 
 
Aga kõigile soovime öelda, et suured tänud kingituste eest (ka nende "õhemate" kingituste eest - ehk siis raha eest). Plaanin osta Tossukesele osa raha eest kindlasti laste muusikaplaate/DVD´sid, sest Tossukesele hirmsasti meeldib kui lapsed laulavad (Põhja Tallinna laul - Meil on aega veel on ta täielik lemmik, sest seal on suur lastekoor, kes refrääni laulavad). Ehk vaatan talle ka väikse kirjutuslaua ja tooli, kuigi ilmselt on ta selle jaoks veel liiga püsimatu, aga no külastame Krulle ja vaatan järgi, kas ta istuks laua taga :).
 
 
Kahju, et sünnipäevale ei saanud tulla vanaisad Kalev ja Illar ja vanaema Ene ja issi õed. Kuigi meeles oli Tossuke kõigil vanavanematel ja õdedel.
 
 
Oli tore päev ja meie tore noormees on saanud juba üheseks !
 

Õnneks veel emme muna, kuid ilmselt mitte kauaks :) 
 
 

1 comment:

  1. Hei,
    Ma ei tea, kas sa mind mäletad, aga ma leidsin siin millalgi sinu blogi ja olen nüüd teie tegemisi jälginud, ning tahtsin omalt poolt ka pisikesele Palju õnne soovida! :) Ta on teil ikka üliarmas! :)

    Elis Sõrmus

    ReplyDelete