Sunday, July 8, 2012

Söömine - mured

Nii nüüd siis jõudsime sinnamaale, kus oleme saanud taas gaaside osaliseks :( ja selle õuduse tekitas meile suvikõrvits !
Nii süütu vili tekitas tossukesele tõsiseid vaevusi. Keset ööd ärkas tossuke korduvalt üles ja punnitab ja punnitab aga täiesti tulemuseta. Kui siis peale mitmeid harjutusi see väike puuksupoiss välja tuli ja tossuke rahulikuks jäi, siis mõne tunni pärast kõik kordus. Ehk siis täiesti kõripõhjast kisamine ja punnitamine.
Üks öö tormas issi kohe tuppa oma pojukest emme käest päästma, ilmselt arvas, et näpistasin tossukest kõvasti, kuna kisa oli ju taevani :) igatahes kussutas issi küll lapse magama, kuid nii kui voodisse panema hakkas oli ka kisa platsis, nimelt oli puuks ikka välja tulemata :(
Peale seda kui emme tossukese kõhtu masseeris, jalgadega võimles ja teda seljaga enda kõhu vastas hoides ta jalgu kõverdas ja paar puuksu kätte sai saabus ka rahu ja vaikus ja UNI.

Nii kui suvikõrvitsa andmise järgi jätsin on laps samamoodi rahulik nagu varem, või no eks ikka ärkab mitmeid kordi ja krookse on vaja välja lasta, kuid ta ei kisa valust nagu suvikõrvitsa söömise järel.
Võtsime vastu otsuse, et nüüd nädalakese peame vahet, kuna ka reis sinna vahele jääb, siis see ka sobib, ning tagasi tulles hakkame uuesti söökidega pihta, seekord proovime ka tatraputru. Pöidlad pihku, sest selliseid unetuid öid küll vaja pole, kuna muidu olen varsti zombi.

Nende ööde järel oli super see, et issi võttis hommikuti pojukese suurde tuppa ja emme sai siis tund-poolteist rahulikult und lasta ja oma patareisid laadida, oh õudust selle aja ees, kui issi taas tööle peab minema ja need väärtuslikud uneminutid kaotan :(

No comments:

Post a Comment