Tuesday, February 21, 2012

Romet 1 kuu

Arsti juures käisime siis päev enne ühe kuuseks saamist.
Kaalunumbrid näitasid 4600, pikkust oli 53,5, pea üm 38.
Romet on vaevelnud gaasivaludes pea sünnist saati ja nüüd kurtsin seda ka arstile.
Soovitati vahetada ära D-vitamini tilgad, Minisun´i tilkade vastu. Samuti soovitati teha probiotikumi kuur, et saada seedimine kenasti korda ja leevendust gaasivaludele.
Romet sai ka süsti, ning hetkeks nuttis, siis võttis aga Kersti (arsti õde) poja oma rinnale ja seal jäi Romet kohe tuttu. Nagu Kersti ütles, et head suured rinnad tekitavad kindlustunnet lapsel :) igatahes magas tossuke mitu tundi peale süsti saamist veel ja seda kõike tühja kõhuga.
Kurb on see, et Romet nutab hästi palju, kuna gaasid vaevavad teda. Päevad läbi kõmpsin temaga tuba mööda ringi, sest nii tundub tal veidikenegi parem olevat. Öösiti on toitmisi kolm, mis koos krooksutamistega võtavad igaüks kuskil tunni jagu aega.
Miks küll keegi ei räägi kuskil, et lapsega kaasneb täielik maailma muutus, või no vähemalt lapsega, kes vaevleb gaasivalude käes :(   Iga päev ootan Enksut koju, et saaks kasvõi toad ära koristada, et veidikenegi teha midagi muud peale lapse rahustamise, see on minu rahustamine :)
Kersti muidugi ütles, et kolmekuuseks saades asi muutub, et nutt lakkab, no ei tea kas uskuda või ei, maru kauge tundub see 3 kuud :)

No comments:

Post a Comment