Tuesday, March 20, 2012

Romet 2 kuud

Taas kord on tarvis arsti külastada.
Kaalu 5350g, pikkust 57,5cm, pea üm. 40.
Karelson küsis, mida kurdan. Ikka ja jälle pean ütlema, et gaasid, gaasid, gaasid... ilmselt need ei lõppegi. Ikka ja jälle kuulen sõnu, jälgi mida sa ise sööd, et sellest sõltuvad gaasid. Õu mai gaad oli hetk kui sõin vaid tatra-, ja kaerahelbeputru, seis ikka sama. Olen välistanud täielikult magusa ja piimatooted (v.a juust ;), kõigest ei suutnud loobuda lihtsalt). Igatahes rohekm on neid asju mida ma ei söö, kui neid mida söön. Värsketest asjadest tunnen jubedasti puudust, kuid küll tuleb aeg kui saan kõike topelt süüa taas :)
Karelson näitas ka kuidas Rometit masseerida, et gaase paremini välja saada. Päris naljakas, et pidin teda parandama, et mitte vasakult paremale ei masseerita kõhtu vaid paremalt vasakule. Igatahes vististi ikka arvab ta, et mul kodutöö selles osas tegemata.
Lisandnud on Rometil oksendamine. Selle kohta muidugi Karelson ütles, et see on täiesti normaalne, ma julgesin muidugi vastu väita sellele, sest kogused mida Romet välja oksendama on hakanud on ikka müstilised. Okselappe on Rometil juba hulgim :)
Kui arstikabinetist välja läksime jooksis Kersti järgi, et veel veidi lobiseda. Seal oksendas Romet Kersti ikka korralikult täis, ning lisaks ka koridori põranda. Selle peale ütlesin vaid, et ah ta sõi ju ka alles poolteist tundi tagasi !!